طرز تهیه بورک گوشت و گردو
طرز تهیه بورک گوشت و گردو
خانه » طرز تهیه بورک گوشت و گردو

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

طرز درست کردن بورک گوشت و گردو

چشیدن طعم و مزه غذا‌های سنتی کشور‌های دیگر برای بسیاری از افراد هیجان انگیز و جالب است چه برسد به ین که آن‌ها خودشان اقدام به درست کردن چنین غذا‌هایی کنند که این سبب دو چندان شدن این حس خوب می‌شود. در این مقاله قصد داریــم تا طرز تهیه بورک گوشت و گردو را به شما آموزش دهیـم تا شما هم لذت طعم این پیش غذای خوشمزه را زیر دندانتان حس کنید، پس با ما همراه باشید.

پخت بورک گوشت و گردو,درست کردن بورک گوشت و گردو

طرز درست کردن بورک گوشت و گردو

 

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا ۳ است.

 

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

 

مواد لازم خمیر:

آرد  ۵۰۰ گرم
 خمیرمایه یک قاشق چایخوری
 شکر یک قاشق چایخوری
 تخم مرغ یک عدد
ماست۲ قاشق سوپخوری
سرکه۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۳ الی ۴ قاشق سوپخوری
نمکیک قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم 
پیاز خرد شده  ۲ عدد
 فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
 فلفل قرمز خرد شده ۲ عدد
گردو خرد شدهیک پیمانه
فلفل قرمز پودر شدهیک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شدهیک قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
روغنبه مقدار لازم

 

مواد لازم رویه:

 تخم مرغیک عدد 
 دانه کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه بورک گوشت و گردو :

ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب و تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.

در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و برشته شود.

پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

گردوی خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت رول کنید.

رول های خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه کنجد بپاشید.

آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. و سپس سرو کنید.

 

حتما مطالعـه کنیـد : جادوی کدو سبز

در همیـن ارتباط : یک دسـر آسان ؛ دیگچه مشهدی

 


 

آشپزباشی

 بورک گوشت و گردو

در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع، اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر و غذاهای محلی آنها آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. آشپزی ایرانی، با قرن ها تجربه علمی و عملی، کامل ‌ترین ترکیبات غذایی را شامل می شود. نگاهی گذرا به خورش ها و آش های ایرانی این نکته را یادآوری می کند که ایرانیان با شناخت کامل از مواد غذایی و ترکیب آنها با یکدیگر، برای غنی شدن هر چه بیشتر غذاها به بالاترین بازده دست یافته اند.

تماس با سامانه از طریق تلفن همراه : ۹۹۲۲۴۴۲۰

 

نظر دهید

بیشترین نظرات دریافتی