خورش فسنجان به علت داشتن روغن های طبیعی و گردو علاوه بر پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی دارای اثرات آرام بخش و تاثیر گذار بر روح و روان انسان است. اگر شما هم خورش فسنجان را یکی از خوشمزهترین و پرخاصیت ترین غذاهای ایرانی میدانید، پس برای یادگیری این غذا باما همراه باشید.
برای تهیه این خورش خوشمزه به مقدار قابل توجهی گردو نیاز دارید. گردوها را داخل مخلوطکن بریزید و آسیاب کنید. دو عدد پیاز درشت را بردارید و خوب، خرد کنید. گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید. حالا حدود هشت لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گردو حسابی روغن بیندازد.
گردو باید حدود دو ساعت بپزد تا رنگ عوض کند و جا بیفتد، چه بسا بهتر باشد که یک ساعت دیگر هم صبر کنید! وقتی گردو روغن انداخت، حالا رب انار را اضافه کنید.
بعد از افزودن رب انار، سرعت تغییر رنگ خورشت بیشتر و بیشتر میشود. میزان رب انار هم به ذائقه خودتان بستگی دارد. در مرحله آخر، مرغها را که از قبل با نمک و فلفل و زردچوبه مزهدار کردهاید، در روغن سرخ کرده و به فسنجان اضافه کنید.
در همین مرحله میتوانید مقداری زعفران هم به خورشت اضافه کنید. همچنین اگر اهل فسنجان شیرین هستید، حدود ۲-۳ قاشق شکر هم به خورش اضافه کنید. بعد از یک ساعت، خورش شما آماده است.
نظر دهید